Michiel Willaert

Over ons.

Na een actieve atletiekcarrière van 20 jaar werd het voor sprinter Michiel Willaert tijd voor een nieuwe uitdaging.
Maar dan wel een uitdaging die aansluit bij datgene waar hij zoveel jaren zoveel tijd in had gestoken.

Sport!

Na jaren getraind te hebben in de groep van Patrick Himschoot met atleten als Cedric van Branteghem (zilveren medaille WK indoor 2010) en Hanna Marien (Goud op de 4x100m Olympische spelen Beijing 2008), kun je ook niet zomaar niks meer met sport doen.
Omdat de werkingen achter de prestaties (training, voeding, enz) hem altijd hebben aangetrokken waren de volgende stappen al te voorzien.
Het behalen van een trainersdiploma bij Bloso en het oprichten van sportvoedingbedrijf Athlete Support passen dan ook goed bij elkaar.
Athlete Support wil er zijn voor alle sporters, van recreanten tot topatleten.
Of het er om gaat om gemakkelijk en snel iets te bestellen of het geven van advies of lezingen voor een club, het doel van Athlete Support blijft, het ondersteunen van sporters.

Michiel is sinds oktober 2011 hoofdsprintcoach van Ac Waasland in St Niklaas. In de volgende jaren zijn er meerdere Belgische kampioenen gekweekt. Ook internationaal werden er limieten gelopen met als hoogtepunt de gouden medaille voor de 4x100m ploeg op de EYOF in Gyor met 2 atleten van Michiel in de ploeg.

Naast de atletiek worden er meerdere individuele atleten begeleid. Voornamelijk wielrenners.